CONCURS ESPECIAL 20ANYS DE BOLA DE DRAC

Hoy tenemos para todos los fans de Dragon Ball de Catalunya un sorteo especial, por lo que me permitiréis que os hable de ahora en adelante en Catalán XD.
Amb motiu del XVIII Saló del Manga de Barcelona, a Mechanical Japan sortejarem dos exemplars signats dels llibre "La sèrie de la meva vida", escrit pels dobladors Marc Zanni i Joan Sanz, dobladors d'en Son Goku i en Vegeta respectivament a Catalunya:


Aquest llibre és un llibre on recullen les anècdotes i les experiències del doblatge de Bola de Drac al nostre país de la mà de dos persones que ho van viure molt de prop.
Entreu per saber com podeu aconseguir un d'aquests dos llibres signats que sortegem:

EL LLIBRE

20 anys després de posar veu a Son Goku i Vegeta, protagonistes de la sèrie Bola de Drac, Marc Zanni i Joan Sanz han escrit un llibre titulat La sèrie de la teva vida, on es recopilen anècdotes i vivències relacionades amb el món del doblatge i el fenomen que es va generar a Catalunya al voltant d’aquesta sèrie des dels anys 90 fins l’actualitat. 

 La sèrie de la teva vida és un llibre pensat tant per aquells que van seguir Bola de Drac durant la seva primera emissió com pels pares que van veure com els seus fills veien la sèrie, així com també s’explica a les noves generacions com es va viure tot aquell procés tant dins com fora de la sala de doblatge. També vol ser un llibre de referència per tothom que vulgui conèixer una mica millor la professió del doblador, explicant
detalls que sovint són desconeguts per la gent i alguns aspectes que s’han de tenir molt en compte per desenvolupar aquesta feina. 

Amb serietat, proximitat i tocs d’humor, els autors recorden l’abans, el durant i el després d’estar davant del faristol doblant dos dels personatges de dibuixos animats més coneguts al món, valoren els aspectes lingüístics del doblatge, aclareixen alguns dubtes que reben per part dels fans i expliquen alguns secrets que fins ara no havien volgut confessar. Cada capítol es divideix amb una imatge que recorda a Son Goku i Vegeta per aconseguir que el lector relacioni les veus dels autors amb la dels personatges.

El text central del llibre és acompanyat d’un pròleg de Víctor Sarsal (periodista i editor del llibre), un epíleg de Raül Tidor (editor i director del Canal 3XL), un glossari i un recull d’anècdotes de col·laboradors de diferents edats, entre les quals podem trobar professors, tècnics, estudiants, el cantant del grup La Pegatina o el director del Saló del Manga de Barcelona, entre d’altres. La missió final de La sèrie de la teva vida és aconseguir que el lector recordi moments clau de les seves pròpies experiències davant del televisor, descobreixi fins on va arribar el fenomen sociològic de Bola de Drac, ho passi bé llegint les vivències dels autors i la gent que els envoltava mentre desenvolupaven la seva feina, fent una especial menció a Vicenç Manel Domènech (director del doblatge de Bola de Drac Z i veu del personatge Follet Tortuga), i alhora aprengui com funciona el món del doblatge. 

Video d'en Joan Sanz explicant el contingut del llibre:


COM PARTICIPAR

Podeu participar de dos maneres diferents, via Facebook o via Tuitter:

FACEBOOK

1. Primer fes-te amic nostre a Facebook.
2. Després ves a aquesta imatge i dona-li a "Compartir". Al forat per escriure que apareixerà has de posar el següent:

A Mechanical Japan sortegen un exemplar del llibre "La sèrie de la teva vida" dels dobladors de'n Son Goku i en Vegeta! Jo en vull un! http://www.mechanicaljapan.com/2012/10/concurs-especial-20anys-de-bola-de-drac.html


TWITTER

1. Primer fes-te seguidor de la  nostra pàgina de Twitter.
2. Després copia aquest text i envia-ho en un tuit:

A @mechanicaljapan sortegen un exemplar del llibre escrit pels dobladors de'n Son Goku i en Vegeta! Jo en vull un! http://www.mechanicaljapan.com/2012/10/concurs-especial-20anys-de-bola-de-drac.html

El guanyador el publicarem el pròxim 5 de Novembre, o sigui que teníu de temps fins a que s'acabi el Saló del Manga per participar! I recordeu que només poden participar els otakus que sàpiguin català!

Gràcies a tots els que heu participat!

Si voleu més informació sobre el llibre podeu entrar en aquesta web:

http://minimechanicaljapan.blogspot.com.es/2012/10/els-dobladors-de-bola-de-drac-escriuen.html

Comentarios

  1. no todos entendemos el catalán

    ResponderEliminar
  2. Es un libro por dobladores catalanes hablando sobre el doblaje catalan compañero pero si es verdad que tb se deberia haber posteado el concurso en ambas lenguas por lo que no te falta razon,yo domino las dos peor te entiendo,ahora si tb hay maneras de decir las cosas..un saludo y suerte!Soy Ezequielcn^^

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Síguenos en

Facebook Twitter Instagram